مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشداسیدهیومیک و عصاره جلبک دریایی برعملکردریشه و عیارچغندرقنددرشرایط تنش خشکی فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشداسیدهیومیک و عصاره جلبک دریایی برعملکردریشه و عیارچغندرقنددرشرایط تنش خشکی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشداسیدهیومیک و عصاره جلبک دریایی برعملکردریشه و عیارچغندرقنددرشرایط تنش خشکی فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
به منظور بررسی اثرباکتریهای محرک رشداسیدهومیک و عصاره جلبک دریایی د رشرایط تنش خشکی ازمایشی درقالب بلوکهای کامل تصادفی و بصورت کرت های یکبارخردشده درچهارتکرار درسال 1389 انجام شد دوکرت اصلی شامل ابیاری و تنش و کرت های فرعی شامل باکتریهای محرک رشد اسیدهیومیک و عصاره جلبک دریایی آسکوفیلوم نودوسوم بود بین سطوح ابیاری باکتریهای محرک رشداسیدهومیک و عصاره جلبک دریایی اختلاف معنی دارگردید اثرمتقابل سطوح ابیاری و باکتریهای محرک رشدبرعملکردریشه اختلاف معنی داری رانشان داد بطوریکه بامصرف باکتریهای محرک رشدعملکردریشه درشرایط تنش خشکی به میزان 47/6تن درهکتار افزایش یافت مصرف اسیدهومیک و عصاره جلبک دریایی نیز موجب افزایش عملکردریشه شد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0